Bottle.dk

Velkommen

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer indeholdende alkohol hos bottle.dk

Er du over 18 år?

Gratis fragt fra 399,-
Hurtig levering
30 dages fuld returret
Søg Log ind
0 Flasker, total: 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Bland som du vil - min. 12 vine per bestilling.

Søg efter varer her...

Få lækker vin til fordelagtige priser ved køb af min. 12 flasker. Læs mere.

”WE DELIVER HAPPINESS BY THE BOTTLE”

 

BOTTLE er en involverende vinhandel baseret på klubkonceptet BOTTLE CLUB, hvor vinen evalueres af vores kunder, som dermed er med til at bestemme vores sortiment.

Kontinuerligt præsenterer vi ny vin, og vores sortiment fra det meste af verden fokuserer på relativt unge vine af høj kvalitet, fra mindre og dygtige vinbønder, og ikke fra de store masseproducenter.

Unikke vinoplevelser

 

Vi leder efter det unikke og det anderledes, og vi ønsker at dele ægte vinoplevelser med vores kunder. Det kræver eventyrlysten at handle hos os, men har man det, er man kommet frem til det helt rigtige sted.

Vi ved, hvad der driver vores teams passion for vin, og vi er selv mere til at smage 12 forskellige vine end 12 ens. Vi vil give en unik vinservice i Danmark, og kort fortalt er idéen at involvere rigtig mange mennesker i projektet at 'opleve' vin.

Drevet af vores kunders og leverandøres passion


Vores kunder dyrker deres passion, enten har de gjort det længe eller også har de en spirende interesse, og sikkert er det, at de søger nye vin oplevelser.

De fleste af vores vine er fra uafhængige og selvstændige vinbønder, og det giver vores vine karakter og variation. Passion kan smages, og vinene vi præsenterer, vil altid have en historie, der gør dem unikke og fulde af passion, fra ægte vinmagere og familier med hjerteblod og tradition i deres vine.

Nemt og billigt

Det skal være simpelt, billigt og inspirerende at handle hos BOTTLE. Vores service skal være ekseptionel god, og vores kunder skal kunne stole på os. En aftale er en aftale, vi værdsætter hver eneste kunde, og vi opfordrer dem til at involvere sig i projekt BOTTLE. Avancerne på vin i Danmark er høje, og når vi holder vores omkostninger og avancer lave, kan vi sammen med vores kunder nyde bedre vin til lavere priser.